Over mij


Wie ben ik?

Over mij

Jonate Droogers is gediplomeerd massagetherapeut en paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Dit houdt in dat (een gedeelte van) de behandeling vergoed wordt vanuit de zorgverzekering, mits aanvullend verzekerd. Daarnaast is zij gecertificeerd Triggerpointbehandelaar. Triggerpoints (spierknopen) zijn lokale verkrampingen van een spier. Deze ontstaan door stress of overbelasting. Vaak geven ze pijnklachten in een ander gedeelte van het lichaam. Het is een uitdaging om ze te vinden. "Ik voelde al triggerpoints voordat ik wist wat ze waren. Deze opleiding in combinatie met het boek van Clair Davies en mijn intuïtie maken dat mijn handen mij precies vertellen waar ik moet zijn.."
Zo behandelt zij succesvol pijnklachten aan armen, zoals een tenniselleboog, benen, bijvoorbeeld hielspoor en verschillende rugklachten.
De behandeling bestaat voornamelijk uit het opsporen van de "knelpunten". Ik vertel je waar je moet zijn en vervolgens maken we een stappenplan hoe je de plek zelf kan behandelen.
Elke massage is uniek. “Ik gebruik technieken uit verschillende stijlvormen van massage, daar waar het lichaam het op dat moment nodig heeft."

Visie

"Ik werk vanuit mijn hart, om mensen te helpen en pijnklachten te verminderen."foto Jonate Droogers.jpg

Gediplomeerd: CAM therapeut (instituut CAM), massage therapeut (Anand), Medische en Psychosociale Basiskennis (Con Amore), Reiki master (Anand)

Gecertificeerd: triggerpointbehandelaar (Triggerpointcoach/Zonnevlecht opleidingen), bindweefsel (Zonnevlecht), EMMET techniek, voetreflexmassage (Zonnevlecht), zwangerschapsmassage (Esoterra), massage bij Fibromyalgie (Zonnevlecht), stoelmassage (Anand), LOMI LOMI (Zonnevlecht)

 

Deze website is tot stand gekomen met dank aan:

Hidde Wieringa voor het ontwerp www.hiddewieringa.nl
MonCherique grafische vormgeving voor de logo's www.moncherique.nl
Els Wieringa voor de foto's.

Neem contact op

Vraagt u zich af of de behandeling wat voor u is?

Contact
Jonate Droogers © 2024 — Alle rechten voorbehouden — Privacyverklaring